De Haas & Heesterbeek, aangenaam kennis te maken!

Opgericht in 1990 door Peter de Haas (†) en Toon Heesterbeek is ‘De Haas & Heesterbeek’ inmiddels een vertrouwde naam binnen de afbouwsector. Gevestigd in het Brabantse Eersel leveren en monteren wij plafonds, binnenwanden en overige afbouwwerkzaamheden voor uiteenlopende bouwprojecten.

Nét een familiebedrijf

Hoewel we geen familiebedrijf zijn, voelt het wel zo. Wij geloven in de kracht van samen. Zonder elkaar krijgen we immers de klus niet geklaard! We handelen daarom vanuit gelijkwaardigheid: iedereen wordt gewaardeerd en gehoord. Deze Brabantse gemoedelijkheid en betrokkenheid is merkbaar maar bovenal aanstekelijk. Zo creëren we een fijne werkomgeving waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en veel werkplezier.

Betrouwbare partner

We geloven in sterke duurzame relaties en hechte partnerschappen. We doen daarom al ruim 30 jaar wat we zeggen en zeggen wat we doen. Open, eerlijk en transparant zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Ons uitgebreide netwerk van vaste onderaannemers deelt deze visie. De goede contacten met onze fabrikanten en leveranciers zorgen er tevens voor dat wij een grote diversiteit aan plafonds en binnenwanden kunnen leveren. Heeft u een specifieke wens of uitdaging? Dan gaan we samen opzoek naar een gepaste oplossing die ook in functionaliteit, kwaliteit en bouwsnelheid passend is binnen uw budget.

Op zoek naar een betrouwbare partner in plafonds, wanden, timmerwerken of totale afbouw?

De Haas & Heesterbeek Magazine

De Haas Heesterbeek magazine

In 2020 lieten we een mooi magazine maken ter ere van ons 30 jarig jubileum. 

Bekijk magazine