Totaalafbouw van De Haas & Heesterbeek

Bij de afbouw van uw project komt veel kijken en dit proces wordt vaak onderschat. Wij nemen dan ook graag het werk bij u uit handen. Samen met een hechte groep, van goed opgeleide en vakbekwame, medewerkers en onderaannemers dragen wij zorg voor de totale afbouw van uw project. Dit betekent dat wij vanaf het eerste contactmoment tot ver na de oplevering betrokken blijven. 

Nieuws

Professionals voor uw totaalafbouw

Door onze jarenlange ervaring in de afbouwsector begrijpen wij als geen ander welke facetten benodigd zijn om de verwachting van de eindgebruikers te overtreffen. De totaal afbouw omvat werkzaamheden rondom het leveren en monteren van wanden, vloeren en plafonds tot stucwerk, tegelwerk, schilderwerk en timmerwerk.

Downloads

Planning totaalafbouw

Wij willen u en alle betrokken partijen inzicht en overzicht bieden. Daarom verzorgen wij graag de totale planning voor u. Dit doen we volgens de bewezen LEAN-methode: alle processen worden adequaat en met oog voor aansluiting op elkaar afgestemd. Hierdoor kunnen we de processen efficiënter en slimmer inrichten zodat kwaliteit en bouwsnelheid gegarandeerd kan worden.

De Haas en Heesterbeek teamfoto

Samen, voor ú!

Als teamspelers hechten wij veel waarde aan het overkoepelende wij-gevoel dat heerst binnen ons team aan medewerkers en trouwe onderaannemers. Wij willen van maximaal toegevoegde waarde zijn zodat we samen zorgen voor een prachtig eindresultaat.