Plafonds van De Haas & Heesterbeek

Functionaliteit staat voorop maar toch worden er aan de uitstraling van plafonds steeds meer eisen gesteld. Het is dan ook niet gek dat plafonds een steeds belangrijkere rol gaan spelen in de totale uitstraling van een ruimte. De Haas & Heesterbeek biedt een breed scala aan mogelijkheden en afwerkingen.  

gipsplafond door De Haas en Heesterbeek

Gipsplafonds

Een betere brandwerendheid, geluidsisolatie en/of thermische isolatie van bestaande vloer- en dakconstructies? Dat bereikt u met gipsplafonds. Gipsplafonds worden opgebouwd uit een metalen skelet of een houten regelwerk met een beplating van gipskartonplaten. 

Houten-plafonds

Houten plafonds

Opzoek naar een warme, luxueuze uitstraling? Met houten plafonds creëren we een eigentijdse sfeer. Houten plafonds zijn esthetisch van hoogwaardige kwaliteit maar kunnen functioneel gezien ook goede akoestische eigenschappen hebben. Ze zijn in eindeloze houtsoorten, patronen en maten verkrijgbaar, waaronder dus ook plafonds met perforaties of open voegen voor een verbetering van de akoestiek.

lamellenplafond door De Haas en Heesterbeek

Lamellenplafonds

Een lamellenplafond biedt interessante mogelijkheden voor het ontwerpen van richtingseffecten in een ruimte. Aluminium lamellen plafonds zijn verkrijgbaar in verschillende paneeltypen, kleuren en breedtes en hebben daardoor vele toepassingsmogelijkheden. Naast aluminium is er ook een variant in vilt. Vilten lamellen zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Deze eigentijdse toepassing is duurzaam en draagt bij aan een verbetering van de akoestiek.

Naadloze acoustische plafonds door De Haas en Heesterbeek

Naadloze akoestische plafonds

Opzoek naar minder geluidshinder en een strak design? Dan zijn de naadloze akoestische plafonds absoluut geschikt. De zeer hoge geluidsabsorptie biedt de juiste akoestiek en heeft een straks eigentijdse uitstraling door de naadloze afwerking. Deze plafonds zijn tevens toepasbaar in vochtige ruimtes zoals zwembaden.

Systeemplafonds

Systeemplafonds

Wellicht de meest bekende plafond oplossing en vaak toegepast type plafond in kantoorgebouwen, bedrijfspanden, scholen en zorgcentra. Een systeemplafond maakt een vrij toegankelijke ruimte mogelijk tussen de betreffende vloer en het plafond om diverse soorten leidingen en dergelijke weg te kunnen werken. Diverse combinaties van profielen, platen en ophangsystemen zijn denkbaar waardoor er veel toepassingsmogelijkheden zijn.