OVER ONS

De Haas & Heesterbeek BV is in 1990 opgericht door Peter de Haas en Toon Heesterbeek. En is inmiddels dus alweer ruim 25 jaar een vertrouwd gezicht binnen de afbouwwereld. Wij zijn gevestigd op bedrijventerrein Meerheide in Eersel (NB), direct langs de A67.

Van nieuwbouw tot verbouw en renovatie van kantoorgebouwen, bedrijfspanden, scholen en zorgcentra kunt u bij ons terecht. Onze core business is het leveren en monteren van allerlei verschillende typen wanden en plafonds. Daarnaast voeren wij ook andere afbouwwerkzaamheden uit. Hiervoor hebben wij een breed netwerk van vaste onderaannemers opgebouwd, waar wij altijd op kunnen rekenen.  Daarom durven wij onszelf dan ook gerust een betrouwbare partner op het gebied van de totale binnen afbouw te noemen.

Onze klantenkring bestaat uit kleine regionale (bouw)bedrijven, maar ook uit grote landelijk opererende ondernemingen. Doordat wij een relatief kleine en dynamische organisatie zijn kunnen wij altijd snel en efficiënt inspelen op de vraag van onze klant!