SYSTEEMWANDEN

Systeemwanden zijn ideaal voor het flexibel en op maat vormgeven van iedere gewenste ruimte. Het zijn compleet afgewerkte wanden. De systeemwanden kunnen uitgevoerd worden met stalen of aluminium profielen en kozijnen en in iedere gewenste kleur.

Fraaie overgang wand en plafond

Systeemwanden zijn 100 mm dik en worden aan de bovenzijde voorzien van een plafondprofiel. Hierdoor ontstaat er een fraaie overgang van de wand naar het plafond. Dit plafondprofiel doet tevens dienst als geïntegreerde schilderijrail. Boren in de wanden is dus niet meer nodig! Aan de onderzijde wordt de wand afgewerkt met een vloerprofiel met terugliggende plint.

Maatwerk in systeemwanden

De systeemwanden bestaan in de basis allemaal uit dezelfde elementen. Maar er is veel keuze mogelijkheid wat betreft het materiaal en de kleur hiervan. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een glazen systeemwand, voor een open uitstraling. Ook kan er gekozen worden voor geïntegreerde en regelbare jaloezieën. Zo kan er privacy gecreëerd worden, wanneer dit gewenst is. Gaat uw voorkeur uit naar een gesloten ruimte, dan kunt u kiezen voor een gesloten systeemwand. Hierin zijn er verschillende soorten beplating mogelijk, u kunt hierbij denken aan:

  • Gipsbeplating;
  • Vinylbeplating;
  • Staalplaten;
  • Gemelamineerde spaanplaat.

Verplaatsbare systeemwanden

Wilt u de indeling van uw ruimtes af en toe kunnen veranderen? Ook daarvoor zijn systeemwanden geschikt. Het is namelijk mogelijk om de wanden te demonteren en in een andere opstelling terug te plaatsen. Dit maakt dat het systeem meerdere malen gebruikt kan worden. Dat bespaart u kosten en zorgt ervoor dat de systeemwanden een langere levensduur hebben.

HEEFT U INTERESSE IN EEN SYSTEEMWAND?