TRANSFORMATIE DE GROENE TOREN EINDHOVEN

Het karakteristieke kantoorgebouw de Groene Toren, gebouwd in 1974, ondergaat een herbestemming tot woningen en een hotel. De toren ligt op een drukke locatie tussen het station en centrumring de Vestdijk. Met het nieuwe plan transformeert diederendirrix de 13.000 vierkante meter kantooroppervlak tot een woongebouw.

Op de eerste tot en met de zevende verdieping komt een hotel, op de 8e t/m de 13e verdieping appartementen. De restaurants op de begane grond worden vernieuwd en op de veertiende verdieping komt een restaurant met een weids uitzicht over de stad.

Aan de slag bij de Groene Toren

In opdracht van Stam + De Koning gaan wij in september 2016 van start met de afbouw van de appartementen en hotelkamers. Werkzaamheden die wij onder andere uit gaan voeren zijn:

  • Systeemplafonds;
  • Verlaagde gipsplafonds;
  • Metalstud wanden;
  • MDF wandbekleding;
  • Kozijnen;
  • Diverse aftimmerwerkzaamheden.