• De Haas & Heesterbeek BV - Transformatie 48 appartementen Europalaan Eindhoven

TRANSFORMATIE 48 APPARTEMENTEN EUROPALAAN EINDHOVEN

Begin 2016 is woningcorporatie Woonbedrijf verhuisd van vier locaties naar een nieuw kantoor in de binnenstad van Eindhoven. Het was voor Woonbedrijf geen optie om oude kantoorpanden leeg te laten staan. In het oude kantoor en woonwinkel aan de Europalaan zijn 48 appartementen gerealiseerd.

Aan de slag bij de Europalaan

In opdracht van Aannemersbedrijf van Rijswijck zijn wij, van De Haas & Heesterbeek, in April 2016 van start gegaan met de afbouw van het voormalige kantoorpand. Werkzaamheden die wij onder andere hebben uitgevoerd zijn:

  • Gekleurde Systeemplafonds;
  • Verlaagde gipsplafonds;
  • Metalstud wanden;
  • Kozijnen;
  • koven;
  • Diverse aftimmerwerkzaamheden.

Inmiddels is dit project eind 2016 (week 46) opgeleverd