HOCKEYACCOMMODATIE GENNEPER PARKEN

Vandaag zijn we begonnen met het aanbrengen van een houtwolcement plafond in de technische ruimte van de nieuwe hockeyaccommodatie in de Genneper Parken te Eindhoven. In opdracht van Huybregts Relou zullen wij hier de komende tijd actief zijn met allerlei afbouwwerkzaamheden. De oplevering van dit project staat gepland voor de zomer van 2016.

De accommodatie in de Genneper Parken

De accommodatie zal het onderkomen gaan worden van de gefuseerde hockeyclubs EMHC en Oranje-Zwart. Zij gaan samen verde onder de naam Hockeyclub Oranje-Rood. In het ontwerp van architectenbureau diederendirrix is rekening gehouden dat het mogelijk is om aan hockey gerelateerde sportevenemten te organiseren. Hierdoor wordt het gebouw flexibel en duurzaam gemaakt en sluit het aan bij de landschappelijke kwaliteit en de activiteiten in het park.

Werkzaamheden bij de Hockeyaccommodatie

Naast de houtwolcements plafonds, waar we inmiddels mee van start zijn gegaan, gaan we ondermeer de volgende werkzaamheden uitvoeren:

  • Systeemplafonds;
  • Multiplex plafonds;
  • Metalstud wanden;
  • Voorzetwanden inbouwtoilet;
  • Metalstud trapwanden;
  • Diverse koofbetimmeringen.