NIEUWBOUW STUDENTENHUISVESTING TU/E

In het voorjaar van 2015 is Huybregts Relou gestart met de nieuwbouw van Studentenhuisvesting TU/e in opdracht van Stichting Woonbedrijf SWS.HhvL en Hurks Vastgoedontwikkeling. In het najaar van 2015 gaan wij, van De Haas & Heesterbeek, van start met de afbouw van deze nieuwe studentenwoningen.

Uitgangspunt Studentenhuisvesting TU/e

Het gebouw is onderdeel van de herinrichting van de campus van de TU en is gesitueerd aan de noordzijde van de campus op de grens van het Dommeldal. Het uitgangspunt voor het ontwerp van de Studentenhuisvesting is een betaalbare woonruimte met een grote ruimtelijke kwaliteit op zowel het niveau van gebouw als van de individuele woning. Het veertien bouwlagen hoge gebouw wordt geheel gebouwd in een dragende prefab betonconstructie.

Werkzaamheden op het TU terrein

Wij gaan de nieuwe huisvesting voor de studenten op het TU terrein in Eindhoven onder andere voorzien van

  • Systeemplafonds;
  • Verlaagde gipsplafonds;
  • Metalstud wanden;
  • Topakustik wandbekleding;
  • Kozijnen;
  • Multiplex koven;
  • Diverse aftimmerwerkzaamheden.