ZAYAZ. GEWOON EN ONGEWOON

Zayaz. Gewoon en ongewoon is een woningcoöperatie, gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Hier voorzien zij in betaalbare huisvesting. Bij deze woningcoöperatie hebben wij in het eerste kwartaal van 2015 bij mogen dragen aan de renocatie van hun kantoor gebouw aan de Eekbrouwersweg. Dit hebben wij gedaan in opdracht van Huybregts Relou.

Werkzaamheden bij Zayaz

Wij hebben hier de bedrijfskeuken en toiletruimten voorzien van nieuwe systeemplafonds en bij de lift en in het werkcafé hebben wij nieuwe gipsplafonds gemonteerd. Tevens in de toiletruimten hebben wij metalstud scheidings- en voorzetwanden aangebracht. Daarnaast zijn er ook metalstud wanden gemonteerd in de trapschacht en als trapleuning. Verder heeft De Haas & Heesterbeek nog voorzien in de achterconstructie voor de bamboewanden en allerlei verschillende koven ten behoeve van de klimaatplafonds.