GLAZENWAND MACHINEKAMER STRIJP-S EINDHOVEN

De machinekamer, waar voorheen de fabrieken op Strijp-S in beweging gehouden werden, is omgebouwd tot restautant Radio Royaal. Het karakter van de ruimte is behouden doordat de oude machines in de ruimte zijn blijven staan. Hierdoor is een rauwe industriële, maar zeker ook trendy, locatie ontstaan.

Glazenwand in de Machinekamer

In juni 2015 hebben wij in het restaurant van de Machinekamer op Strijp-S een op maat gemaakte glazenwand gemonteerd. Dit in opdracht van Stam + De Koning. Met behulp van het 3D-laserscanwerk van Ingenieursbureau Coenradie is het houten kozijn geheel op maat gemaakt. Deze manier van scannen is een tamelijk nieuwe meettechniek. Hierbij wordt de bestaande situatie 3D in beeld gebracht met behulp van een puntenwolk. Hieruit kunnen gegevens gehaald worden voor diverse toepassingen.