OFFICE BOOTHS

In veel grote bedrijven zijn kantoortuinen momenteel dé trend, maar wat doe je dan als je even rustig een telefoontje wilt plegen? Daar hebben wij, van De Haas & Heesterbeek BV, dé oplossing voor bedacht, namelijk een akoestische, demontabele, verplaatsbare unit. De Office Booths zijn snel en eenvoudig te (ver)plaatsen.

Akoestiek Office Booths

Dankzij de speciale akoestische werking kun je ongestoord telefoneren, werken over vergadering en ben je anderen ook niet tot last. De Office Booths behalen een geluidsisolatiewaarde van ± 40 / 45 dB, door de slimme detaillering en goede materiaalkeuze en ondanks het geïntegreerde ventilatiesysteem. Daarnaast heeft de unit een hardglazen deur, waardoor het verblijven in de Office Booth aangenaam is en er wordt geen opgesloten gevoel ervaren.

Snel & Gemakkelijk verplaatsbaar

De Office Booths zijn gemakkelijk te vervoeren, doordat het bestaat uit losse, handzame elementen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de unit naar de juiste verdieping te brengen met de lift. Wij monteren het geheel ter plaatse in ongeveer 2 uur tijd en sluiten het daarbij aan op het bestaande elektriciteitsnetwerk. De onderdelen zijn eenvoudig aansluitbaar volgend het plug and play principe. Dit gebeurt nagenoeg geluidloos, waardoor de omgeving geen last zal ondervinden van onze monteurs. Het werk in de omgeving kan rustig voortgezet worden. Tevens zijn de Office Booths gemakkelijk en snel (in slecht een halfuur) te demonteren. Doordat de Office Booths losse units zijn is verplaatsen zonder restschade mogelijk.

Ontwerp op maat voor úw Office Booths

De Office Booths kunnen geheel naar eigen smaak en wens voor u ontworpen en gemaakt worden. Er zijn meerdere mogelijkheden wat betreft het materiaal, MDF, Pellos Floor of OSB. Daarnaast bent u geheel vrij in de indeling van de Office Booths en kunt u ook zelf bepalen welke kleur de unit en het meubilair wordt.

Twee types Office Booths

Phone Booths

Momenteel hanteren wij twee types, de Phone en de Conference Booth. Zoals de naam al doet vermoeden is de Phone Booth met name bedoeld om op een rustige plaats een telefoontje te kunnen plegen. Dit is dan ook een unit van 1,17 meter bij 1,17 meter en 2,50 meter hoog. De Phone Booths welke we tot noch toe geplaatst hebben zijn ingericht met een comfortabele, skaileren bankje en een inklapbaar tafeltje, zodat ook een snelle aantekening gemaakt kan worden tijdens het telefoneren.

Conference Booths

De Conference Booth is de grote zus van de Phone Booth en is 1,96 meter bij 1,96 meter breedte en 2,50 meter hoog. Deze unit is geschikt om met maximaal 4 personen tegelijkertijd in te werken. Het idee achter deze grotere variant is dan ook dat de Conference Booth gebruikt kan worden om met een aantal personen in de vergaderen of afgesloten werkplek.

HEEFT U INTERESSE IN DE OFFICE BOOTHS?