PROVIDENTIA TE STERKSEL

Op het voormalige instellingterrein in Sterksel wordt sinds 2013 gebouwd aan een nieuwe woongemeenschap: Providentia. Dit moet een leefomgeving worden voor mensen met en zonder (verstandelijke) beperkingen samen kunnen wonen en leven.

Aan de slag bij Providentia

Wij van De Haas & Heesterbeek zijn hier sinds het voorjaar van 2014 bezig met de afbouw van deze nieuwe woongemeenschap. Toen ter tijd zijn we begonnen met de eerste fase, deze is begin 2015 opgeleverd. Inmiddels zijn we volop bezig in de tweede fase van dit project. Tevens zijn deze projecten voorbereid in een BIM-model. We hebben hierbij verschillende wooneenheden voorzien van:

  • Systeemplafonds
  • Metalstud wanden
  • Voorzetwanden voor toiletten
  • Achterhout
  • Spotplaten
  • Gipsbetimmeringen
  • MDF koven
  • Inspectieluiken
  • BSH kasten
  • Beplating van meterkasten